Sta In Je Kracht

Stadsretraite Zwolle

Interessante artikelen, blogs en gewoon van alles wat inspireert, motiveert en relativeert.

Er is nog plek!

Stadsretraite Zwolle: Bezinning en verstilling –

Vrijdagavond 6 en zaterdag 7 juli 2018

De stadsretraite is een aaneengesloten periode van bezinning en verstilling, volgens een programma met afwisselend formele en informele meditatie. Laagdrempelig, om mensen nieuwsgierig te maken, als een uitnodiging te onderzoeken waar voor hen de mogelijkheden liggen om rust en verstilling te integreren in hun dagelijkse leven. Vriendelijke stilte en bewustwording staan centraal. Om van daaruit de focus te brengen bij jezelf en je ervaringen. Daarvoor hoef je de stad niet uit, dat kan juist heel goed in de stad. Met je eigen huis als vertrekpunt en plek waar je slaapt. Vandaar de naam stadsretraite.

Qua locatie en karakter past het Dominicanenklooster precies bij deze intentie van de stadsretraite. Een plek en gebouw gericht op verstilling en bezinning, met een open karakter midden in de stad en het alledaagse leven.

foto:kloostergang kloosterzwolle.nl

Direct aanmelden?

Mail ons  corrine@stainjekracht.nl of  annalies@mhooj.nl

Of klik hier voor meer informatie over de stadsretraite!

 

 

Toelichting Zoals al eerder vermeld betreft deze stadsretraite een pilot, omdat we denken dat dit een waardevolle bijdrage is aan het aanbod van verstilling en bezinning in Zwolle. Via deze pilot willen we ontdekken en ervaren hoe onze ideeën uitpakken in de praktijk. Dit zullen we ook meenemen in onze verdere afstemming rondom de invulling van een stadsretraite binnen de programmering van Kloosterzwolle.nl.

In verband met een aantal afmeldingen hebben we besloten om deze pilotversie van de stadsretraite in aangepaste vorm aan te bieden (vrijdagavond en zaterdagoverdag). Er is nog plek, wees welkom!

 

Graag tot ziens op vrijdagavond!

 

vriendelijke groet,

Annalies en Corrine

 

NB: Deze stadsretraite is een zelfstandig initiatief van Praktijk Mhooj en Sta in je Kracht  in afstemming met het programmateam van het Dominicanen Klooster Zwolle. Daarbij onderzoeken we momenteel de mogelijkheden tot samenwerking bij (vervolg)activiteiten.

Deel dit artikel

Reactie

U e-mail adress wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*