Psychologische begeleiding

Waarmee kan ik je helpen?

Er zijn tal van redenen waarom je soms de indruk hebt dat je niet optimaal functioneert. Soms is er iets dat je belemmert. Soms is het iets kleins, soms iets groters dat je dwars zit. In alle gevallen vraagt het om aandacht. En om een beetje lef om te durven hier eerlijk naar te kijken.

Dat is spannend en roept regelmatig weerstand op. Graag ga ik met jou samen aan de slag om datgene wat je dwars zit niet langer als een bedreiging te zien, maar als een uitdaging!

Sta in je kracht: zodat je vol zelfvertrouwen verder op pad gaat!

Graag help ik je bij het op een rij zetten van wat er op dit moment in je leven speelt. In een vrijblijvend gesprek bekijken we samen welke vorm van training/ begeleiding het beste aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden. Soms is één gesprek al genoeg!

“Zelf compassie: het besef dat het niet altijd meevalt mens te zijn! ”
Frits Koster

Mindful Coaching

Wil je nu eindelijk de dingen eens anders aanpakken met jezelf, je werk, je collega’s of thuisgenoten?

Mindful Coaching is een kortdurend traject (gem. 5-8 sessies). De focus ligt op inzicht ontwikkelen in je (onbewuste) patronen in het omgaan met lastige dingen. Vanuit dit inzicht ga je aan de slag, door jezelf te trainen op een andere manier om te gaan met de uitdagingen van het leven: thuis, op je werk/school en in de balans tussen (huis)werk en privé! Vaak is er vergoeding via werkgever mogelijk.


Bewustwording en gedragsverandering

In nauwe samenwerking met of in opdracht van andere (GGz) professionals biedt ik ook therapeutische ondersteuning en begeleiding aan. Vraag gerust naar de mogelijkheden.