STA IN JE KRACHT!

Dat is allereest een wervende slogan, en vooral ook een uitnodiging om zelf te ervaren. Want in je kracht staan, dat is een praktische oefening. Stevig staan, terwijl je jezelf ook kwetsbaar mag opstellen, dat is haalbaar voor iedereen en toch regelmatig een uitdaging.

Ik gun jou dat je mag ervaren om vanuit een ontspannen houding, vriendelijk en duidelijk te zijn naar jezelf en naar je omgeving. Op die manier is in je kracht staan, namelijk iets dat iedereen kan (leren) toepassen.

Sta in je kracht! Een mooi doel dus om (samen) naar toe te werken.

De meeste activiteiten van Sta in je kracht  vinden plaats in de trainingsruimte 1.14 aan de Bloemendalstraat 7 in Zwolle (centrum).

Naast Corrine maken ook andere mensen gebruik van deze fijne ruimte.

Hoewel we alle drie een andere achtergrond en toepassing hebben, werken we ook vanuit dezelfde visie: dat jij als mens groot of klein het verdient om in je kracht te staan!.

• yvettevoorjou.nl www.yvettevoorjou.nl

• hennie Kuindersma:  https://kinderpraktijk-talentinzicht.nl/

*De naam Sta in je kracht! Verwijst ook naar de oprichter en oud-collega Liesbeth Veldhuizen, die jarenlang onder deze naam haar eigen praktijk PMT in Zwolle had. Wil je meer weten over wat Liesbeth nu doet?: juudenlies.nl