Over ons

Over ons

Aangenaam kennis te maken!

 

Ik ben Corrine Venhuis

Mijn intentie is om mensen (weer) te laten merken en voelen wat er allemaal op te merken is  in je lijf, in je hoofd en in je leven. Mijn ervaring is dat vriendelijke aandacht en opmerkzaamheid jong en oud helpen:

  • om meer te kunnen genieten van de kleine dingen in het leven.
  • om meer bewuste of wijze keuzes te maken, ook op de lastige momenten die we allemaal tegen komen.
  • om een betere balans te vinden tussen wat er echt is of wat je soms van jezelf allemaal moet.
  • om jezelf én de dingen die op je pad komen te leren accepteren, gewoon zoals ze zijn.
  • om te leren aardig en vriendelijk te zijn voor jezelf.

Allemaal hebben we de neiging om te vluchten of te vechten tegen de dingen die we niet leuk vinden. Soms helpt het, soms ook helemaal niet. Daarom is het belangrijk om te leren merken hoe het met je gaat én wat je vervolgens zelf kan kiezen om wel of juist niet te doen.

Mijn rol en insteek is om als trainer of coach anderen te begeleiden en motiveren bij het zelf leren voelen en ervaren van je grenzen. Zodat je die vervolgens ook beter aan kan geven naar anderen.

Ik ben open, nieuwsgierig, speels en enthousiast: een snelle en creatieve denker met relativeringsvermogen en gevoel voor humor. Mijn gezin met opgroeiende kinderen, man en hond, helpt mij voortdurend om deze eigenschappen te blijven toepassen, ook op mezelf!

Als psycholoog/trainer heb ik oa ervaring opgedaan in de jeugd GGz, onderwijs en de gevangenis. Ik heb plezier in de begeleiding van kinderen, jongeren en volwassenen. In mijn aanpak combineer ik technieken vanuit de CGT, ACT en Mindfulness. Ik ben oa geschoold aan de Radboud Universiteit als mindfulnesstrainer voor volwassenen (MBCT/MBSR). Aandachtstraining en Mindfulness voor kinderen geef ik oa volgens de Methode Eline Snel.

 

 

Update: Inmiddels is Liesbeth niet langer werkzaam voor Sta in je kracht.

Nieuwsgierig naar wat ze wél doet?

https://www.juudenlies.nl/

 

 

Ik ben Liesbeth Veldhuizen

Ik geloof dat wanneer hoofd en lijf verbonden zijn de mens het beste uit zichzelf haalt.
Als er bewust wordt gekeken naar het eigen handelen, denken en voelen kun je als mens en organisatie je potentieel optimaal te benutten.

Vanuit mijn achtergrond als Psychomotorisch Therapeut, trainer in Mindfulness (MBCT) en Compassie (MBCL) vind ik beweging een boeiend fenomeen. De wereld beweegt. De mens beweegt. Fysiek én mentaal. En om vooruit te komen moet je kunnen stilstaan.

Ik houd van het leven met al zijn ups en downs. De downs lijken soms negatief, maar de grap is dat daar juist groei door ontstaat. En de pieken? Die ervaar je alleen als je ook de dalen van dichtbij hebt mogen zien.

Mijn passies zijn hardlopen, de stilte opzoeken en lekker eten. En ik word blij van mijn gezin en de vrienden om me heen.

 

Liesbeth is de oprichter en bedenker van Sta in je kracht. Sinds 2017 mocht ik dankbaar meewerken en samenwerken vanuit onze gedeelde visie op hoe lijf en geest elkaar beïnvloeden. Vanaf 2019 zal ik de koers die Liesbeth inzette verder voortzetten.

 

Deel dit artikel