Sta In Je Kracht

Goedemorgen! Ga maar los met die heupen!

Interessante artikelen, blogs en gewoon van alles wat inspireert, motiveert en relativeert.

Goedemorgen! Ga maar los met die heupen!

Deze kwam zojuist op Facebook voorbij. En los! Hoe blij wil je worden? Ik zat op mijn stoel toen ik het filmpje zag en ik kon niet stil blijven zitten. Heerlijk!

Wist je dat het heupgebied in emotioneel opzicht kan worden gezien als het centrum van je energie? Hoe soepel ben je in dat gebied? Hoe goed kun je je heupen laten zwiepen? Zit er veel bewegingsruimte in of voelt het stijf of stug? En wanneer je je heupgebied vanuit het psychische/emotionele vlak bekijkt, hoe goed kun je je dan laten gaan? Kun je zowel fysiek als mentaal een beetje loslaten?

Check het filmpje maar eerst eens, als je dan nog niet had gedaan.

À ISSO CHAMA-SE ANGOLA NO MUNDO!TÍTULO DA MÚSICA ORIGINAL: PEMBA LAKA

Geplaatst door Kuandal'Angola op zaterdag 11 juni 2016

Hoe was dat? Lekker vrolijk toch? En gáán met die heupen toch? Los! Zwiep, zwiep: alle kanten op!

Laat vandaag ook een beetje los. Dat is in ieder geval een note to myself. Ik heb de administratie vanmorgen te doen en ik houd daar niet zo van. Ik ren liever een rondje of dans liever een dansje dan dat ik in een Excelsheet-hokje zit te werken. Maar goed, het moet even gebeuren dus laat ik daar de strijd dan niet over aangaan. Want dat is het hè? De strijd, het innerlijke ongenoegen ontstaat op het moment wanneer je opmerkt dat het niet zo gaat zoals je hebt bedacht. En daar ontstaat dan frustratie. Laat het gaan vandaag! Misschien leuk om in plaats van je te frustreren een keer te zwiepen met je heupen! LAAT MAAR LOS!

Deel dit artikel

Reactie

U e-mail adress wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*