Sta In Je Kracht

Een nieuw begin: fruitig en met een bite!

Interessante artikelen, blogs en gewoon van alles wat inspireert, motiveert en relativeert.

Gepubliceerd door Aan 16 december 2016 in | Geen Reacties, wees de eerste.

Een nieuw begin: een veel belovende titel niet waar?

En niets is minder waar. Na een prachtig jaar met weer mooie klussen en een nog mooiere dochter erbij nadert het einde van 2016. En ik eindig dit jaar met iets wat niet onderdoet voor al dat genoemde moois. En ja, iets wat nieuw is is een reden voor taart! Twee taartjes zoals je kunt zien. Eén voor mezelf en één voor… hoor je het tromgeroffel al?… Corrine Venhuis! Per 2017 is zij mijn nieuwe samenwerkingspartner. Corrine is moeder van twee kinderen van 10 en 7, psycholoog en trainer Mindfulness. Ze is gedreven, heeft een duidelijke visie over Mindfulness en met haar opleiding aan het Radboud UMC heeft ze flink Een nieuw begin en dus reden voor taart!wat expertise in huis. De eerstvolgende Aandachttraining onder haar leiding staat al gepland (startdatum 3 maart). (Neem contact op voor meer info en/of opgave.)

Vandaag hebben we onze eerste ‘heidag’ met daarin allerlei belangrijke zaken die we gaan bespreken. Met ernaast koffie, taart en oefeningen. Heerlijk! Ik heb er zin in. Niet alleen in vandaag maar zeker ook in 2017. We zien je graag snel in real life, of op de website met nieuw fruitig aanbod en natuurlijk ook workshops met een flinke bite.

Je gaat snel meer van ons horen en ik zal Corrine uitgebreid aan je voorstellen. Voor nu wens ik je heel fijne feestdagen en een gezellige uiteinde. En voor 2017 veel geluk en innerlijke rijkdom.

 

Deel dit artikel

Reactie

U e-mail adress wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*